NATACIÓ ESCOLAR

La natació escolar va dirigida a les escoles dintre o fora de l’horari escolar. El curs està pensat per a nens d’infantil i primària treballant els diferents nivells de natació.

Nivell adaptació (Casquet blanc)

En aquest nivell acompanyem i ajudem a l’infant a adaptar-se i familiaritzar-se amb el medi aquàtic. A més de treballar amb ell, el tema de la por si és necessari. Treballem a la piscina on els infants toquen dempeus a terra, per tal d’afavorir la seva seguretat i potenciar la confiança en ells mateixos. No fem servir material de flotació, com poden ser braçals o bombolleta. És molt important haver assolit els objectius d’aquest nivell, ja que és on es treballen les primeres flotacions de cara i d’esquena.

Nivell iniciació (Casquet blau)

En aquest segon nivell, els infants comencen a realitzar treballs de desplaçaments tant de crol com d’esquena i a coordinar la respiració juntament amb el moviment dels braços i cames. És per aquest motiu, que els nens i nenes que comencen en aquest nivell sense haver assolit prèviament les flotacions de cara i d’esquena, les han de treballar i assolir, per a posteriori iniciar-se en els seus primers desplaçaments. A més, també treballem les entrades i sortides de l’aigua, exercicis que potencien molt la seva autonomia.

Nivell mig (Casquet groc)

El nivell mig el treball ja és, a la piscina on els nens i nenes ja no toquen dempeus a terra. És en aquest nivell on els infants treballen dos estils, el crol i l’esquena. Ho fan mitjançant exercicis de coordinació de la respiració lateral (crol) i els moviments de braços i peus, a més d’iniciar-se també en el treball de la resistència, ja que comencen a nedar 12 metres seguits. Pel que fa a l’estil d’esquena fan exercicis per treballar la coordinació dels braços i les cames, amb fusta i sense. Durant aquest nivell, els infants ja fan les seves entrades a l’aigua mitjançant el salt de cap o peus.

Nivell alt (Casquet lila)

Durant el nivell alt, els nens i nenes treballen la coordinació de la respiració i el moviment correcte de braços i cames en tots els estils de natació. A més, de posar en pràctica diferents exercicis, per treballar la resistència per sota de l’aigua. Serà també, durant aquest nivell que aprendran a tirar-se de cap a l’aigua de manera correcta i s’iniciaràn en els seus primers viratges.

Nivell perfeccionament (Casquet negre)

En aquest últim nivell els nens i nenes, treballen diferents exercicis per tal de perfeccionar la tècnica de tots els estils de natació, així com la resistència. A més, d’assolir correctament els exercicis que els permetran fer correctament els viratges.

Escola Pia

DURADA:

De mig Setembre a mig Juny (calendari escolar)

DIRIGIT:

A tots els cursos desde P3 fins a 6è de Primària

DIES I HORARIS:

Dimarts o Dimecres de 17:15h a 18:00h

L’activitat inclou el trasllat de l’Escola Pia al Crol.

Els pares els vindreu a recollir a les 18:30h a la porta del Crol (es prega puntualitat).

INSCRIPCIONS:

Maig, Juny, Juliol i Setembre

Obrir xat
1
Necessites ajuda?
Hola! Vols informació?